April

Dags för ett nytt inlägg igen! Det har inte hänt speciellt mycket denna månaden. Men det bästa är att jag har börjat jobba natt!! Jag mår så jävla bra ska jag säga. Min mentala hälsa är betydligt bättre. Hur kommer det säg? Jo för jag har väldigt svårt att sova "normalt", det vill säga somna innan kl00.00 och känna sig något utvilad när man stiger upp dagen efter.
Jag har typ aldrig somnat innan ty kl1-2 på natten och sen ska man upp kl6-7 på morgonen. Vissa klarar sig på den sömnen men det gör inte jag!
Konstant tung och matt i kroppen oavsett hur mycket jag tränar och äter bra. Jag var konstant grinig och hade väldigt kort tålamod. Jag var fullt medveten om hur jag betedde mig så det fick inte ut över min familj mer än när jag var extremt trött.
Min man märker att jag är mycket gladare och piggare och orkar hålla igång barn och hushåll med hjälp av mannen så klart.
(null)

Det negativa denna månad är att barnen är sjuka igen. Förra veckan var det min son som fick extrem huvudvärk, ont i öronen och hosta. Så det blev ett besök hos läkaren så han fick utskrivet antibiotika. Nu är tösen sjuk, enbart feber just nu så vi får se hur denna veckan blir för hennes del. När ska dessa sjukdomar ta slut. Vi har varit sjuka varje månad sen november!! Jag fortsätter min träning och kroppen blir bara bättre och bättre. Jag känner mig stark i kroppen så har jag inte känt på länge. Min bästa vän drar ut mig på långa promenader och vi har så himla roligt.
(null)
 Alla skulle ha en sådan vän i sitt liv❤️ jag är så himla glad över att hon började jobba på mitt jobb. Alla andra varnade mig för denna person att hon var en bitch osv. Ja hon är en bitch men hon är min bästa bitch och jag är fan lika bitchig så vi passar kanon bra tillsammans. 
Man kan prata om allt med henne. Hon dömmer inte mig alls och jag dömmer inte henne❤️
Nog babblat om det. Denna vecka jobbar jag väldigt många nätter så det ska bli roligt och se hur min kropp reagerar på det (null)
Tur jag har min Toffee och familj och så klart min allra bästa vän om det skulle vara något. Och nu tittar solen fram och det är varmt så nu kommer det att bli mycket mer utevistelse.

Puss & kram på er ❤️🥰

Livet hos familjen P

Här kommer jag skriva om precis allt med en viss censur.

RSS 2.0