Uppdatering

Hej alla fina läsare nu var det ett tag sen igen 🙈. Jag har varit väldigt dålig på att skriva. Sommaren är över och jag har bara jobbat och tränat mina hundar. Jag har även börjat äta slimmåltidsersättning från protein.se. På ca 3 veckor har jag gått från 104,5kg till 99,5kg. Ersättningen ger mig mycket mer energi och man känner sig mätt länge.  (null)

Jag har smaken choklad och den är riktigt god. Smakar verkligen choklad. Nästa gång jag beställer ska jag även beställa fettförbrännings piller som dom har och se om det funkar. Jag rekomenderar dessa produkt. Lägger en länk till deras sida längre ner sen😊. 
(null)
Här är Tracy min cane Corso tik som blir 1år i september. Jag bara älskar denna hundras. Dom är så kärleksfulla och så himla glada och gör en otroligt glad för dom är så charmiga.
(null)
Pysen har blivit 1år 😍. Jisses va tiden går fort. Han är lika galen fortfarande. Tror han kommer vara valp hela sitt liv 😂.
Sonen har börjat första klass igår. Och han bara älskar att gå till skolan och ha roligt.
Jag har träffat en underbar person som jag har fått lära känna över sommaren. Hon är en fantastisk person och det stora pluset är att hon är lika galen som jag 🤣. Jag har även fått förlängt på mitt jobb så nu kommer jag att få fortsätta jobba med mina tokiga kollegor. 
Den fantastiska personen som har kommit in i mitt liv har oxå cane Corso och det är tracys syskon❤️❤️❤️❤️. 
(null)

(null)
Första bilden är vasco och den andra är athos. Vasco är helsyskon till Tracy. Athos är bara halvsyskon. Dessa djur är heltokiga i varandra😍😂.

Och mina lila dotter går på den stora avdelning på dagis 🙈❤️. Vart tar tiden vägen? Nån mer som känner igen sig hehehe?

Ni får ha det fantastiskt❤️
protein.se

Livet hos familjen P

Här kommer jag skriva om precis allt med en viss censur.

RSS 2.0