Det har hänt en hel del

I förra inlägget så skrev jag om min underbara Tracy min första cane corso tik. Det hände en hel del som har gjort mig illa. Jag trodde på fullaste allvar att uppfödare ställer upp för en när man är fodervärd till en av deras hundar. Men ack så fel man kan ha. Tracy fick ett ep anfall som var väldigt kraftigt. Jag kontaktade uppfödaren direkt! Jag sa att jag inte kan ha en sjuk hund i mitt hem då efter anfall så känner dom inte till sin omgivning och Tracy blev väldigt aggressiv. Uppfödaren tyckte vi skulle vänta men det ville inte jag. Efter ca 2v får hon ett till anfall. Sa till uppfödaren att detta funkar inte längre. Men inget svar från henne att hon tar tillbaka henne eller liknande.  Utan hon skulle kräva oss på pengar istället.
Det går ytterligare nån vecka. Min man är hemma med hunden och då får hon ett anfall och filmar det hela och skickar till uppfödaren. Då börjar polletten att trilla ner att detta inte är bra. Men åter igen samma visa med pengar. Vi skulle bara få tillbaka 40% av det vi hade betalat. Den dagen fick Tracy 5 anfall inom 12h. Var av 2st i vaket tillstånd och det sista varade i 5min. Hunden lider. Vi fick kontakta en jurist som pratade med uppfödaren och då gick det fram att uppfödaren ska betala hela beloppet och inte några 40%. 
(null)
Tracy är otroligt saknad av mig. Hon gick rakt in i hjärtat på mig.😭❤️

Nu till det positiva. Jag har träffat en fantastisk uppfödare som hjälpte mig otroligt mycket i fajten med Tracy.
Idag har jag 2st fantastiska cane corso tikar. Och allt är tack vare en helt otrolig människa som ställer upp i vårt och torrt.  (null)

(null)
Detta är Toffee en lagom tik. Hon blir 12v på måndag. Hon är lugn med en härlig personlighet som alla bara älskar🥰
(null)

(null)
Detta är Flisan. Ett rejält energi knippe som kräver sin ledare. Men otroligt kärleksfull och vänlig hund. Våran dunderkula 🤣💕

Dessa två helt underbara hundar kommer jag att avla på i framtiden. Det ska bli otroligt spännande att följa deras uppväxt och utveckling till helt fantastiska cane corso❤️

(null)
Sen har vi ju Selma (schäfern) och pysen den lilla råttan haha. Selma fick vi av en väldigt kär kollega till mig. En fantastisk schäfer som uppfostrar dom små svarta. Pysen är bara en liten bitter f***a som tycker att dom bara är jobbiga men när han väl vill så lekar han så himla mycket med dom. Så han är bra rolig den lilla råttan.
det var allt jag hade för denna gången. Jag kommer att börja skriva mer nu då jag har tänkt att dokumentera deras uppväxt och framgång i utställning osv.

Ha en fin fredag alla underbara ❤️

Livet hos familjen P

Här kommer jag skriva om precis allt med en viss censur.

RSS 2.0