Februari

Sista dagen i månaden.
Va ska man skriva? Lite uppdatering på livet kanske. Sonen har äntligen fått adhd medicin och det verkar funka för han. Det är lite för tidigt att säga då det knappt har gått 1 vecka. Men än så länge har det gett positiv effekt. Han är lugnare och klarar att fokusera längre stunder. 
Jag ska börja jobba natt från april och er år framåt. Det ska bli så skönt att jobba natt då det passar vårat liv bättre. Detta tillfälle gör att jag kan fullfölja min dröm om att starta upp en kennel. Så med det sagt så planerar jag att ta en kull valpar på min kära Toffee i höst.
(null)

Jag håller tummarna för att allt blir bra och lyckat på alla sätt. Min resa med min vikt och träning går framåt. Och jag börjar älska min kropp mer och mer för varje dag som går.  (null)

Jag letar fortfarande efter en bild på hur jag såg ut innan min resa med träning och vikten. Vill ni läsare veta hur jag har gjort min resa så skriv en kommentar så går jag mer in på djupet om det. 
Jag kommer att lägga större fokus på träningen när jag jobbar natt då det är ganska viktigt att hålla kroppen på rätt spår. Så är det någon som har tips om hur man ska äta och motionera när man jobbar natt så skriv gärna.
Jag kommer att fortsätta med mina promenader och funderar på att börja jogga med min hund. Så jag vill ha tips på bra skor som inte är allt för dyra och är sköna. 
Våren är här och man har mer energi i kroppen.  (null)

Jag älskar att hålla på med blommor och funderar på att göra som på bilden (lånad bild från fb). Vill ni veta hur man gör och se hur man gör? Jag har massa blommor i hela huset och min största kärlek är min albo monsters (null)

Vilka blommor har ni? Jag har massor av olika gullrankor. Jag kommer snart att plantera om alla mina blommor så fort solen och värmen är här. Så det kommer att bli ett inlägg om detta om nån månad🥰
Det var det hela för denna gången. Hoppas att alla har det bra.

Puss & kram ❤️🥰

Livet hos familjen P

Här kommer jag skriva om precis allt med en viss censur.

RSS 2.0