Ett tag sen

Fy va jag har varit dålig på att blogga detta året. Det händer ju inte mycket nu för tiden heller för den rådande pandemin.  (null)


Men det har hänt en del saker ändå trots att man inte har rest nånstans eller nått sånt. Vi hann med att åka till en djurpark i somras i alla fall innan läget blev som det är idag. Mycket roligt hade vi och barnen. (null)


Vi har hållt oss friska från covid än så länge. Mitt jobb har oxå klarat sig från covid (äldreomsorg). Det är många vårdboenden som har fått in denna hemska skit. 
Vi har även minskat ner på en familjemedlem på fyra ben. Flisan fick flytta till en underbar familj lååångt här ifrån. Hon trivs bra och har fått nya kompisar.
Toffee växer så det knakar och hon har blivit röntgad hd a och ed0 så topp resultat🎉. Så nu inväntar vi nästa anhalt och det är bph nästa höst/vinter. Så lite har vi hunnit med och göra i alla fall. Jag har även fått fastanställning på mitt underbara jobb❤️. Det absolut bästa stället att jobba på🥰.  (null)


Julen blir ju inte som vanligt i år men va gör det? Så länge alla är friska och hela så funkar ju det ändå. Man får ta igen allt när pandemin är över. Man kan ju alltid facetime med familjen som inte kan vara på plats. (null)


Det har oxå varit dödsfall i gubbens släkt som har varit mycket tråkigt. Speciellt när man inte fick träffas pga pandemin. 
Nej nu blir det mys framför tvn med lite godis och mys med barnen❤️❤️
(null)


Ta hand om varandra!
Puss & kram ❤️

Livet hos familjen P

Här kommer jag skriva om precis allt med en viss censur.

RSS 2.0