Mars

Månaderna går fort. Nu börjar man längta efter sommaren. Man börjar bli ganska trött på pandemin nu och det är jag nog inte ensam om heller. Det ända är att det är så himla tråkigt att se och läsa att folk inte följer restriktionerna. 
Fattar inte hur folk tänker där igentligen. Finns inte denna pandemi eller??🤷🏼‍♀️

Själv så har man hålt sig hemma hela jäkla pandemin för att slippa sprida skiten till jobbet (äldreboende). Man ser bekanta ute bland folk och har roligt. Man kan faktiskt ha roligt på ett annat sätt än att umgås. Långt ifrån alla har fått sin 💉. Det är också under all kritik men det är så det är och då kan väl alla bara vara snälla och följa restriktioner som finns så vi kan gå tillbaka till det normala igen.
Nog med gnäll om denna pandemi. Så vad har hänt denna månad?
Gubben min har fyllt år🎉
(null)

Just nu är det påsklov för barnen och vi får väl se va påsken har att erbjuda. Vi har varit lite förkyld och ingen covid här tack och lov. 
Annars är det ganska lugnt på fronten. Finns inte mycket man kan göra men man gör så gott man kan för att göra barnen glada och det räcker gott och väl. Många känner sig nog ganska trötta på att sitta isolerade med barn som kanske klättrar på väggarna i hemmet just nu. Man får lov att bli trött och irriterad och även frustrerad över att barnen är en aningen tokiga just nu men håll ut det lättar nog snart och då kan man göra mer saker.
Jag har blivit beroende av att titta på tik tok 🙈. Dock så gör jag inga tik toks själv tycker bara om att titta på folk som e knasiga 😂

Man hittar mycket om allt. Jag tittar på olika hundar och andra djur så klart och även människor.
(null)

Min trogna följeslagare är alltid vid min sida. Hon viker inte av från min sida mer än när jag går till jobbet annars e hon alltid vid mig. Vad har jag gjort för att förtjäna en sådan underbar varelse?? 
(null)

Hon börjar komma in i löp igen och då e ju pysen helt tokig självklart. Vi måste kastrera han för det är jobbigt för han då han äter dåligt.
Ha det bäst! 
Puss & kram ❤️🥰😍

Livet hos familjen P

Här kommer jag skriva om precis allt med en viss censur.

RSS 2.0