Dessa tider

Nu börjar det bli lite tjatigt med covid 19. Man kan inte göra något med barnen. Alla hundutställningar är är inte ens att tänka på då det snittar runt 400 hundar så kan man ju tänka hur många personer som hör till dessa hundar och även dom som jobbar på utställningen (null)

På mitt jobb så får dom äldre inte träffa sina anhöriga och nästan inga aktiviteter då man ska hålla avstånd osv. Det är så himla tråkigt att jobba. Men jag ska inte klaga då mitt boende inte är drabbat av covid 19 så det ska man vara glad för. Allt kunde ha varit så mycket värre. 
Naturen har rebotat kan man säga. Utsläppen i naturen har minskat trots det har bönderna fortsatt med sitt levebröd. Det säger en hel del tycker jag.
Helt underbart tycker jag, jag är en stor natur människa som älskar att vara ute med barnen och hundarna 
(null)

Men va ska man göra på semstern??
Ska man vara hemma? Man får nog skaffa sig en pool till sommaren och min granne ska skaffa en oxå så kan vi sitta i en varsin med en god drink och snacka lite gojja. Med avstånd naturligtvis.
Jag har även sålt av lite av dom ödlor jag har fött upp förra året. Så nu börjar det bli lite tomt på mina hyllor med bebisar men det råder vi bor på nästa år😂. Då planeras det att para våra fina trynsnokar och se va det blir för något från dom. Under sommaren har vi ett projekt att bygga nya terrarium åt våra kungspython. Det ska bli så himla roligt.
(null)

Vår trynsnok gumball.
Just nu har jag feber och bara ligger i soffan med min lilla vovve 
(null)

Ha en fantastisk dag alla underbara människor ❤️🥰💕😍

Livet hos familjen P

Här kommer jag skriva om precis allt med en viss censur.

RSS 2.0