April

Jag borde skriva här oftare men ibland har man inte så mycket att skriva om. Då är snart mitt 6 månader vik på natten slut och ska gå på min rad på dag igen till vecka 27 för då jag natt igen över sommaren. Det är så skönt att jobba natt och slippa all stress med att hinna med livet hemma oxå. 
(null)

Man hinner umgås och leka med barnen och djuren när man jobbar natt. När man jobbar dag så känner jag att man inte orkar eller inte hinner för man är helt slut. 
Men det bästa med att jobba dag är att man får umgås med boende osv. Natten blir det inte så mycket umgänge. 
Vård yrket är tufft oavsett va andra tycker så är det tufft psykis och fysiskt. Men man gör det med ett leende på läpparna och gråter när man kommer hem istället.
Jag älskar mitt jobb men ibland blir det för mycket och det tror jag alla som jobbar inom vården känner.
(null)

Denna lilla skrutta börjar skolan efter sommaren 😱❤️ då har man inga dagis barn längre. Skönt säger jag och mannen hehe.
Gubben min har börjat jobba på ett nytt ställe som ligger 10 min med bil ifrån oss. Innan så fick han åka 50min för att komma till jobbet och med dessa priser på bränslet så var det väääldigt välkommet.
Till hösten har jag planerat att äntligen ta valpar på min cane corso Toffee vi ska bara göra ett bph först så jag håller tummarna att det går som det ska. Jag har redan börjat leta en hane och djup dykt i alla olika stamtavlor och kollat upp uppfödare som kanske kan passa min Toffee. Man blir helt mossig i huvudet av att sitta och kolla så allt blir så bra som möjligt för valpar och så klart att bevara rasen så som den ska se ut. Jag ska försöka att dokumentera och berätta så mycket jag bara kan så att man får en inblick i hur mycket tid och pengar som en uppfödare lägger ner på sina hundar. 
(null)

Jag önskar er en glad påsk och var rädda om varandra. Ge ett leende och var snäll för det kostar inget!❤️
Puss & kram 🐣❤️

Livet hos familjen P

Här kommer jag skriva om precis allt med en viss censur.

RSS 2.0