Nytt år 2024

Detta året blir det lite ändring. Efter mitt förra inlägg så var det ganska tråkigt men pratade ut och förhoppningsvis så löser det sig. Än ger man inte upp hoppet.
Jag kommer att jobba på mig själv mer än va jag gjorde förra året. Jag gjorde en vikt resa kan man säga utan att jag ens tänkte eller fokuserade på det. Min vän och kollega drog ut mig på promenader med våra hundar. Jag tänkte inte mer på det. Men fy fan va roligt det är att komma ut igen och röra på sig.
Vi började innan sommaren 2023, vi går ca 8km i en väldigt hög fart. Det tar oss ca 1h och 30 min. 
Jag började på 98kg och nu ligger jag på 83kg. Jag fokuserade inte speciellt mycket på siffrorna alls. Jag har haft denna vint innan men aldrig mått så här bra i kroppen som jag gör nu. Innan när man har tappat i vikt så har man bantat sig till den. Nu har jag tränat mig till den istället och jag kan med handen på hjärtat säga att vilken skillnad. Jag har tyvärr inga före och efter bilder och det ångrar jag lite men jag slänger in en bild på hur jag ser ut nu.
(null)

Jag är inte färdig än med min resa. Så det kommer att komma fler bilder. Det syns att man har barn hemma i alla fall. Härliga finger avtryck på alla olika ställen. 🤣
Kan berätta lite om hur jag gör med min träning. 
Vi går på promenader ca 2 gånger i veckan i rasktakt. Jag tränar även min rygg då jag råkade ut för en skada för snart 2år sen. Jag tänkte även börja med yoga så man kan stressa ner efter jobbet eller bara njuta av det. Jag tycker yoga är väldigt avkopplande samtidigt som du tränar kroppen.
Jag och min vän har satt upp som mål att vi ska kunna jogga nästan hela rundan, vi har som mål att vi ska klara av det i vår runt april, maj. En del av rundan vi går så går vi i skogen och jag är så snubbel fotad av mig så där vill jag inte springa alls 😅. Min vän är likadan 🤣.
Jag lägger in lite härliga bilder från våra promenader nu i vinter 
(null)

(null)
Underbart nu när snön ligger😍

Jag hoppas att alla har haft det bra nu under jul och nyår

Puss & kram ❤️😍

Livet hos familjen P

Här kommer jag skriva om precis allt med en viss censur.

RSS 2.0