2019

Ja va kan det året innehålla tro? Ja man har inte haft några lätta år på väldigt länge så man kan väl hoppas på att detta blir en aningen bättre.
Året som har varit har varit upp och ner och hit och dit.
Som alla andra år. Farfar har cancer och har inte långt kvar. Men så är det med cancer vissa klarar sig bra och vissa inte. Han hade oturen med att inte tåla behandlingen.
Vi har flyttat till ett stort fint hus som vi trivs och har expanderat vår hobby reptiler. Det är roligt med en hobby alla måste ha en sån för att kunna göra nått man tycker om.
Sonen har börjat skolan. Han börjar bli för stor! Krymp unge 🤣.
Han har fått många nya härliga kompisar och trivs jättebra i skolan och är väldigt duktig med läxan.
Dottern bara växer och utvecklas så otroligt mycket. Hon har fått mycket beröm av dagis personal då hon är så mycket mer mogen i sitt tal och hur hon uttrycker sig och hon fyller 3år i januari.
Den största nackdelen är väl gubbens värk som vi fortfarande strider för att han ska bli utredd ordentligt. Han har gått sjukskriven väldigt länge nu och kan ej gå tillbaka till sitt jobb som han trivdes så himla mycket med. Men va ska man göra när läkare inte gör det dom ska. Gubben min är e otroligt stark person som jag ser upp till. Jag fattar inte hur han orkar med allt. Värk och hemm. Men han gör det och ställer alltid upp med ett leende och gör det han kan göra.
Han är bäst! Älskar dug otroligt mycket ❤️
Vi har haft en underbar jul med barnen på hemma plan plus lite extra jul med resten av släkten som finns i ens närhet.
Vi ska fira in nyåret på hemma plan och det kommer att bli helt underbart
Gott nytt år alla fina ❤️ (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Livet hos familjen P

Här kommer jag skriva om precis allt med en viss censur.

RSS 2.0