Sjukstuga

Det har varit en märklig tid med sjukdom. Först mannen som mår illa och feberfrossa i 1v sen jag mår pyton i 2 dagar. Dottern har varit riktigt kass i magen ett tag men ej nån feber och nu idag så kräkte sonen. Va fan liksom???
Jag har städat och spritat hela köket och resten av huset. Tvättat med klorin och annat så här ska vara bakterie fritt.
Men vi får hålla tummarna för att det ger med sig snart. Inne på andra veckan nu med sjukdom så man är lite trött på att städa hela tiden.
Tur man har hundar som måste ut på promenad så man får andas lite luft dock så blir ju jobbet lidande så nästa månad blir inte rolig men va gör det bättre att hålla barnen hemma när dom är sjuka än att göra som många andra gör. (null)
Dom två som tittar in i kameran är min vovves hel och halvsyskon och vi alla bor i samma by så det gör det hela mycket roligare plus att jag jobbar med deras matte som är en helt fantastisk person ❤️ (null)
Vi har även fått tillökning av ögonfransgecko. Denna individ har speciella mönster så det ska bli roligt att se va den ser ut när den har fått ömsa och växa till sig lite. Det finns en till som ej vill klättra ur ägget så den har typ bara huvudet ute så den väntar vi spänt på.

Ha en fantastisk dag alla fina ❤️💕😍🥰

Livet hos familjen P

Här kommer jag skriva om precis allt med en viss censur.

RSS 2.0