2019-2020

vart tog 2019 vägen?? Året har gått väldigt fort! Jag har haft ett fantastiskt år. Jag började jobba på ett vårdhem som jag älskar dock är jag inte fast anställd än men det kommer nog hehehe.
i somras så köpte vi en underbar hund som hette Tracy tyvärr så slutade inte den saga så trevligt. Den historian kan ni läsa om i ett tidigare inlägg. 
men vi har haft turen och träffa en underbar uppfödare och fick möjligheten att köpa 2st!! Helt underbara hundar som ni ska få följa med och se hur dom utvecklas.
(null)

(null)

 
Många kommer och går i ens liv. Både till det bättre och sämre så klart men allt löser sig naturligtvis. Jag träffade en underbar kvinna som har betytt väldigt mycket under en period och kommer att betyda väldigt mycket för evigt. Du vet vem du är SINKO!!!
jag hoppas att alla har haft en underbar jul och nytt år för det har jag haft. Barnen har gått på moln hela julen och firade in det nya året med en kompis. 
2020 kommer bli så otroligt spännande. Det vankas jobb så klart och utställningar för hundarna. Toffee och Flisan ska ställas väldigt mycket nu dom kommande månaderna. Ska bli otroligt roligt att se hur dom blir kritik. Flisan har redan varit på en utställning och det var även min första!! Det gick jättebra. Dock så behövde hon utvecklas en del men vilken valp behöver inte göra det😂. 

Snart fyller lillskruttan 4år 😱 vart tog tiden vägen herregud säger jag bara. Det ska ju firas med tårta och många presenter så klart. 
(null)


jag hoppas att all mår bra. Jag har ju haft en vikt resa från september och jag kan säga att jag har gått ner 15kg jag har bara 5kg kvar sen har jag nått mitt mål. Och det är tack vare protein.se slimmåltidersättning och så klart motion. 
deras produkter smakar gott och mättar otroligt bra enligt mig. Man blir pigg och man orkar mer. 
(null)


vill ni veta mer om protein.se så skriven en kommentar eller gå in på deras sida.
 
kram ❤️💕🥰

Livet hos familjen P

Här kommer jag skriva om precis allt med en viss censur.

RSS 2.0