Januari

Familjen startar med att vara förkylda 🤧. Cassie var först med att få feber och snora. Och när hon får det så får vi föräldrar alltid förkylning. Är på dag 7 med täppt näsa dock ingen feber men slö som bara den. Gubben är snuvig med feber så det blir att testa sig för covid så vi inte har fått den skiten. Som tur är har vi enbart varit hemma så vi har inte träffat någon.
(null)

Vad har januari att erbjuda mån tro?? Jag hopps att jag snart blir frisk så jag kan städa och gå tillbaka till jobbet. Haft semester nu i snart 4v och jag vill bara tillbaka till jobbet. Jag är nog inte gjord för att ha så mycket semester 😅. Men det har varit skönt och jag har verkligen njutit. 
(null)

Har även pratat med min kära mamma på julafton. Hon bor i Holland så vi kan inte träffas just nu och det är väldigt tråkigt. Barnen tyckte det var jätteroligt att få prata med henne via videochatt🥰
Jag vill ut och röra på mig och även röra på hundarna då dom älskar att vara ute. Nu har det ju inte blivit någon längre promenad för att jag är sjuk.
Men jag tror dom är ganska nöjda ändå eller vad tror ni? (null)

Pysen håller med toffee
(null)

Håller tummarna att covid släpper ganska så snart så jag kan börja tävla igen med toffee. Det har varit ett väldigt tråkigt år på det viset men men så är det. Vi har haft det väldigt mysigt och varit friska.

Ha det bästa alla underbara läsare❤️
Var rädda om er❤️
Ni får mer än gärna gilla detta inlägg. Hade varit väldigt tacksam om ni gjorde det❤️❤️❤️
Puss & kram 🥰

Livet hos familjen P

Här kommer jag skriva om precis allt med en viss censur.

RSS 2.0