Oktober 🍁

DĂ„ har hösten kommit med sina fina fĂ€rger. Regnet öser ner ibland sĂ„ skiner solen. Har dock inte gjort sĂ„ mycket som jag sjĂ€lv velat. Vi har utrett sonen pĂ„ bup för adhd. Vi började detta innan sommaren och vi har nu fĂ„tt en diagnos adhd med svĂ„r inlĂ€rningsvĂ„righet. Han ligger precis pĂ„ grĂ€nsen till att behöva gĂ„ pĂ„ sĂ€rskola. SĂ„ nu ska hans skola göra utredning pĂ„ hur mycket dom kan hjĂ€lpa han med eller om han behöver sĂ€rskola. 
Vi vet att han har svÄrt i skolan men Àlskar att gÄ till skolan. Vi har kÀmpat med en diagnos sen han var 4Är han Àr nu snart 10Är! Varför lyssnar inte olika instanser pÄ vad förÀldrarna uttrycker för oro kring sitt barn?!
Ska det behöva gÄ sÄ lÄngt att han ligger efter 3Är i inlÀrning i vissa Àmnen?
Vi har haft utvecklingssamtal med hans lÀrare och dÄ sÀger lÀraren att han ligger "lite efter". Det var dÄ fan inte lite efter!!
Jag blev bÄde arg och glad pÄ samma gÄng för jag visste ju att han hade det svÄrt i skolan. Jag Àr sÄ arg över att lÀraren inte tog sitt ansvar och meddelade oss förÀldrar hur det verkligen lÄg till. Men samtidigt glad över att han nu kommer att fÄ den hjÀlp han verkligen behöver.
Behöver han gÄ pÄ sÀrskola sÄ kommer han att fÄ göra det för jag vill min son det bÀsta och Àr det dÄ bÀst att han gÄr pÄ sÀrskola sÄ ska han fÄ göra det.
Alla vet hur viktigt det Àr med skolan! Jag vill att han ska ha ett sÄ normalt liv som det bara gÄr. Det Àr inget att skÀmmas över att ditt barn har en diagnos eller behöver gÄ pÄ sÀrskola!
Ditt barn kommer alltid att vara ditt barn och dÄ som förÀlder Àr det vÀldigt viktigt att du ger ditt barn det bÀsta möjlig till att faktiskt klara allt senare i livet nÀr dom ska stÄ pÄ egna ben!
Han stĂ„r nu i kö till att fĂ„ medicin för sin adhd och en del annat. SĂ„ jag kommer att försöka skriva om vĂ„r resa. För jag tycker det Ă€r viktigt att det Ă€r helt normalt att ha ett barn med olika svĂ„righeter. Det Ă€r helt ok❀
SĂ„ jag som mamma har tyckt detta har varit jobbigt nu en period. Jag har varit mer utmattad plus att hösten Ă€r hĂ€r. Jag fĂ„r oftast höstdeppig. 
(null)

Nu har vi Àven covid pÄ jobbet igen, bÄde boende och personal sÄ har jobbat en hel del nu. Men vi kör pÄ! Vi ger inte upp! Hoppas att alla har en skön söndag, jag ska dra ivÀg och jobba med mina fantastiska boenden och kollegor!
Puss & kram ta hand om varandra❀

Livet hos familjen P

HĂ€r kommer jag skriva om precis allt med en viss censur.

RSS 2.0